Price & Quality Culinair heeft voor u vijf verschillende HORECA-concepten op vlak van inrichting, keuken en culinaire beleving neergezet.

Om u dagelijks te kunnen bedienen werden de openingstijden op elkaar afgestemd. Zowel te Sint-Idesbald (G. Grardplein én Zeedijk) als te Oostduinkerke (Golf) kan u dagelijks bij ons terecht.

Hierna een praktisch overzicht met volgende belangrijke aandachtspunten:
-Gezien de vele arrangementen en festiviteiten welke plaatsvinden op de Golf-locatie raden wij u absoluut aan om bij een bezoek aan ons Restaurant vooraf te reserveren. Voor de Brasserie en buitenterras hoeft dit niet;
-Niettegenstaande in het hiernavolgend overzicht op bepaalde dagen een sluitingsdag staat vermeld is het voor groepen, seminaries of party’s steeds mogelijk om dCouvert en/of La Pequena Bodega - met zicht op Zee - volledig te reserveren en met ons een arrangement op maat af te spreken;
-Het keukenfornuis blijft overal branden tot na de bediening van de bestellingen van ten laatste 21:00.
-Klik in het onderstaand vak openingsuren voor een duidelijk dagschema met de openingstijden van alle vijf de HORECA-zaken.